Domů

Reform logo červ2-221-51-51

Ochrana osobních údajů

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Správcem Vašich osobních údajů je společnost AYSEN, spol. s r.o., – provozovatel internetového obchodu REFORM.CZ.

Velmi si vážíme Vaší důvěry a proto věnujeme maximální pozornost při ochraně Vašich osobních údajů, se kterými nakládáme v souladu zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, a zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti. Při zpracování osobních údajů při provozování našeho internetového obchodu postupujeme podle GDPR. Samozřejmostí je postup správce v souladu s pokyny Úřadu pro ochranu osobních údajů.

JAKÉ VAŠE DATA ZPRACOVÁVÁME?

Abychom mohli kompletně zpracovat Vaši objednávku a zboží Vám bylo bez problému doručeno, shromaždujeme následující informace:

  • Jméno, příjmení, datum narození
  • Firemní údaje (název, IČ, DIČ)
  • Adresu (ulice, číslo popisné, město, PSČ)
  • Kontaktní informace včetně emailu a telefonního čísla
  • IP adresu

Výše uvedená data slouží pro naši potřebu a budou k nim mít přístup pouze naši zaměstnanci, kteří jsou povinni tyto údaje považovat za důvěrné. Výše uvedená data jsou uchována a zpracována dle platných právních předpisů.

Abychom Vám však mohli doručit Vámi objednané zboží, musíme Vaše údaje předat dopravním společnostem. Údaje jsou však předávány v minimálním možném rozsahu, který je nutný k řádnému doručení zboží.

Seznam subjektů, kterým předáváme osobní údaje:

  • Česká pošta, s. p., IČ 47114983
  • Direct Parcel Distribution CZ s.r.o., IČ 61329266
  • Uloženka s.r.o., IČ 24299162
  • Zásilkovna s.r.o., IČ 28408306

Všichni výše uvedení zpracovatele budou s Vašimi osobními údaji nakládat jen dle smluvních pokynů mezi naší firmou a jednotlivými zpracovateli.

VYUŽITÍ VAŠICH ÚDAJŮ K MARKETINGOVÝM ÚČELŮM / NEWSLETTER:

Pokud nám v průběhu vyplnění objednávky, zřízení administrátorského účtu nebo přihlášení k odběru newsletteru udělíte souhlas se zasíláním obchodních sdělení, mohou Vám být z naší strany zasílány newslettery s aktuálními novinkami na našem e-shopu, slevami pro stávající zákazníky a upozornění na slevové akce.

Svůj souhlas s využíváním Vaší emailové adresy pro zasílání elektronického newsletteru můžete samozřejmě kdykoli bez komplikací zrušit. Pro odhlášení odběru newsletteru najdete na konci každého newsletteru (emailu) příslušný odkaz. Odběr newsletteru, můžete také zrušit zasláním emailu na adresu info@reform.cz nebo telefonicky na čísle 603 421 659.

DOBA ZPRACOVÁNÍ:

Vaše osobní údaje zpracováváme a uchováváme po dobu, která je nezbytná pro zajištění práv a povinností plynoucích z kupní smlouvy (záruční doba).

Váš souhlas se zasíláním marketingových nabídek je platný po dobu 5 let nebo do doby odvolání.

Vaše údaje, které je společnost AYSEN, spol. s r.o. povinna uchovávat jako správce podle obecně závazných právních předpisů (účetní doklady jsou v souladu se zákonem archivovány po dobu 10 let od vystavení).

VAŠE PRÁVA TÝKAJÍCÍ SE ZPRACOVÁNÍ VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ:

Vaše důvěra je pro nás důležitá. Jsme proto připraveni Vám kdykoli zodpovědět Vaše dotazy ohledně zpracování Vašich osobních údajů. Vaše dotazy můžete zaslat na email info@reform.cz, případně telefonicky na tel. čísle 603 421 659

  • právo na opravu Vašich osobních údajů,
  • pokud byste se domnívali, že zpracováváme Vaše osobní údaje v rozporu se zákonem, máte mimo jiné právo podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů se sídlem na adrese Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7,
  • právo na výmaz Vašich osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování,
  • právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů,
  • právo na přenositelnost Vašich osobních údajů.

ZÁSADY POUŽÍVÁNÍ SOUBORŮ COOKIES

Podle směrnice Evropské unie (provedena zákonem č. 468/2011 Sb., kterým se mění zákon č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a o změně některých souvisejících zákonů, zákon o elektronických komunikacích) musí server poskytnout uživateli informaci o používání cookies a získat uživatelův souhlas ještě před tím, než se cookies uloží do uživatelova počítače.

Cookies jsou krátké textové soubory, které server umisťuje do vašeho internetového prohlížeče při načtení webové stránky. Soubory cookies jsou malé soubory (série kódů), podle kterých prohlížeč shromažďuje a následně odesílá informace o Vašem chování zpět na příslušný server. Cookies nejsou přímo vázány na Vaše jméno ani e-mailovou adresu a nejsou nijak spojovány s Vašimi osobními daty.

Soubory cookies využíváme, aby pro Vás bylo nakupovaní na našem eshopu co nejpříjemnější. Dále soubory cookies používáme k analýze naší návštěvnosti a marketingu, kdy za pomoci softwaru třetích stran (Google, Seznam) můžeme zobrazovat naši nabídku/ reklamu na různých partnerských webech. Cookies těchto společností podléhají vlastním zásadám ochrany osobních údajů.

Používání cookies můžete sami odmítnou nebo omezit v nastavení Vašeho webového prohlížeče.

 

%d bloggers like this: